Kunnskapsgata

Kunnskapsgata er et område forbeholdt ideelle organisasjoner innenfor grønn sektor. Her vil ekspertene gi tips og råd til et vitebegjærlig publikum.
Foreninger og organisasjoner innenfor grønn sektor utgjør Kunnskapsgata.
Foreninger og organisasjoner innenfor grønn sektor utgjør Kunnskapsgata.

Ideelle foreninger og organisasjoner innenfor grønn sektor, med Hageselskapet i spissen, utgjør Kunnskapsgata. Dette er en viktig del av Hagemessens innhold som vi også i år har videreutviklet.

Her er noen av foreningene som deltar:

Corines tomater
Trodde du at tomater bare er røde og runde? Ikke hos Corine Dahl på Ramnes i Vestfold. Hvert år dyrker hun frem 25-30 sorter i alskens farger og fasonger. Disse kan du får kjøpt på messen samt la deg inspirer av hennes kunnskap og ideer om hvilke tomater som passer best i din hage.

La humla suse
La Humla Suse er en idealistisk forening som jobber for å sikre humlers levekår i Norge. Deres støttespillere inkluderer flere av landets fremste humleeksperter. La humla suse sprer kunnskap, gjennomfører aktiviteter og verver humlevenner for å blant annet sikre humlenes levekår i Norge. 

Skovstuen Pil
Skovstuen Pil lager og selger pil til kurvflett, pil til levende flett, vidjer og stiklinger. Hele året holder de forskjellige kurs i pilefletting og bendwood møbler rundt forbi i Norge.

Hagegal
Hagegal er en løselig samling av norske kvinner og menn som er lidenskapelige opptatt av hage. Dette ikke-kommersielle nettstedet, med mer enn 2 000 medlemmer, vil bidra til å spre hageglede gjennom entusiastiske og kunnskapsrike medlemmer.

Atelier Kari Rudi
Kari Rudi lager dekorasjoner av materialer fra naturen og formidler botanisk kulturhistorie. Kari tilbyr salg og utstillinger fra eget verksted, spesialbestillinger etter ønske. Hun holder foredrag med demonstrasjoner i naturdekorering og kurs for alle nivåer, også dagskurs. Dekorerer gjerne med naturmaterialer til konferanser og arrangement, fest, bryllup, konfirmasjon, dåp og sorgbinderi.

Den norske Rhododendronforening
Rhododendronforeningen er tilstede og ønsker å dele sin kunnskap om og øke interessen for Rhododendron, frøformering, stiklingsformering og poding.

Flere nyheter fra Hagemessen »

Skriv ut