Magisk hortensia blomstrer i 150 dager

Magical Revolution har flotte og tette blomsterbuketter på hver stilk. Den kommer i lette pastellfarger og gir fra seg et helt spesielt, men elegant og stilrent inntrykk, ifølge en pressemelding.

Den har svært god holdbarhet både under transport og butikk og holder kvaliteten igjennom hele prosessen.

Den finnes i to størrelser 14 cm og 10,5cm noe som gjør at den passer i hvilken som helst potte i stuen. Den er godt egnet som gave til enhver anledning.

Denne hortensiaen skifter farge etter hvert som sesongen går, og med riktig stell vil den blomstre konstant i minst 150 dager. Den kan kjøpes i butikk fra mars til oktober.

Hver plante blir levert i pose og med en stikketikett i som forklarer hvordan man tar best mulig vare på den. Med sine tette og blomsterrike buketter følger den et  blomsterspekter etterhjvert som sesongen går fra duse lyse farger på våren over til de mørkere og kraftigere fargene mot høstsesongen.

Uansett når på året man anskaffer den så vil den være en stilfull, elegant og helt spesiell detalj der den står sammen med resten av grønnplantene i stua og gi litt mer farge til hjemmet.

Under Hagemessen på Lillestrøm 21-23 april vil produsent Kristiansen gartneri fra Grimstad vise frem og gi informasjon om Magical Revolution fra sin stand. Publikum kan også kjøpe plantene hos Plantasjen under messen.

Tekst: hage.no

Skriv ut