Makspower LiFePO4 Lithiumbatterier utklasser AGM og GEL

Makspower LiFePO4 Batterier gir deg:
Dobbel kapasitet på halve vekten av AGM og GEL.
Lynrask opplading.
Lang levetid og god batteriøkonomi
Så kan du nyte ferien til fingerspissene


Makspower LiFePO4 100 AH 12 volt batteri
Makspower LiFePO4 100 AH 12 volt batteri
Last ned bilde
Makspower Lithium jernfosfat batterier utklasser AGM og GEL batterier.

Makspower 100 AH (amperetimer) 12 volt batteri veier 13,8 kg. Du får ut 100 AH og spenningen på batteriet holder seg høyt helt til batteriet er tomt.
Rask opplading: Makspower 100 AH kan lades med opp til 150 A (ampere) litt avhengig av modell, til det er ca. 90 % fullt. Så overtar elektronikken i batteriet og styrer ladestrømmen ned til batteriet er fullt.
BMS (Battery Management System) er den innebygde elektronikken som beskytter batteriet mot overlading, for høy spenning, for høye temperaturer (fra -40 C til + 85C) og skrur batteriet av om nødvendig. Autorecovery slår batteriet på igjen når verdiene er innefor. Slik beskyttes batteriet for å ivareta sikkerhet og maksimal levetid.
Makspower LiFePO4 batterier fungerer godt i lave og vesentlig høyere temperaturer enn AGM og GEL batterier.

Hvorfor Makspower LiFePO4 Lithiumbatteri i båten, bobilen eller solcellene på hytta?

Har du lite plass så kan du utvide kapasiteten til mer enn det dobbelte av den plassen AGM og GEL batterier tar og på under halve vekten.

Makspower rangeekstender:Har du en batteribank som begynner å bli slapp og trenger mer strøm? Du må ikke bytte hele batteribanken.
Koble til LiFePO4 batterier i paralell og utnytt batteribanken du har til siste slutt.

Redusere vekt i regattabåten eller fra hekken på motorbåten eller RIBen? Dette er antakelig den billigste måten å redusere vekt samtidig som du får en helt annen strømsituasjon.
Ut med 64 kg. AGM og inn med 14 kg. LiFePO4 batteri og du får mer strøm, raskere lading og mer komfort.

Med mer strøm i båten og en god inverter kan du nyte livet med Nespressomaskinen i pantry, lage smoothie og Pina Colada, føne håret og far støvsuger mens mannskapet slapper av. 220 volt utstyr tar mindre strøm enn du tror.
For rask lading må du ha en generator (dynamo) med god kapasitet, en laderegulator som får dynamoen til å produsere maksimalt, gode kabler og koblinger. Makspower tester i egen båt og anbefaler gjerne løsninger.

LiFePO4 vs AGM og GEL batterier:
Et AGM batteri med tilsvarende tilgjengelig kapasitet veier over 60 kg. og har en ladetid som er så lang at det nesten er umulig å lade opp. Underernærte bly-syre (AGM og GEL) batterier er hovedårsaken til en tidlig batteridød.

Kundecase: En kunde med 580 kg AGM batterier ønsker mer strømkapasitet men har ikke plass. Vi erstatter alle AGM batteriene med 170 kg. Makspower LiFePO4 batterier som veier under 170 kg. Tigjengelig batterikapasitet øker med ca. 40% og vekten reduseres med over 400 kg.
Ladetiden for motor reduseres med flere timer.
Vektreduksjonen sparer drivstoff, kan brukes til annen nyttelast eller du kan spare plass.Skriv ut