Inspirasjonsforedrag



INSPIRASJON PÅ SMAK 2017

DIGITALISERING - TRENDER - SUKSESSHISTORIER

Vi inviterer til sterke og inspirerende foredrag hver dag på Inspirasjonsscenen i hall E.
Her er noe av det du kan vente deg.

Se Program for full oversikt over seminar og konkurranser på SMAK 2017 

INGJERD BLEKELI SPITEN

Ingrid Blekeli Spiten

Fremtiden er her nå! 
Ingjerd Blekeli Spiten, inntil nylig viseadministrende direktør i Microsoft Norge. 
 
Les mer

Gary Meehan

Gary Meehan

Future technology is revolutionizing the Horeca industry - be ready!
Gary Meehan, CEO i QuiCode Inc. fra USA.
 
Les mer

Christopher W. Davidsen

Christoffer Davidsen

Mot til å lykkes
Christopher W. Davidsen
Sølvvinner i Bocuse d'Or 2017 i Lyon! 
Les mer 

Kristin Krohn Devold

Kristin Krohn Devold 

Reiseliv i vekst - skaper nye jobber
Kristin Krohn Devold, administrerende direktør i NHO Reiseliv
Les mer  

Svein Ruud

Svein Ruud

Fra en sjark i Finnmark til Noma
Svein Ruud, daglig leder i King Crab Norway
Les mer
 

Frank Langva

Frank Langva

Digitale krav til ledere
Frank Langva, kommunikasjonsdirektør i Innovasjon Norge.
Les mer

Ole Petter Nyhaug

Ole Petter Nyhaug

Hvordan treffe blink
Ole Petter Nyhaug, partner og kreativ leder i Opinion AS
Les mer

Anne Grete Haugen

Anne Grete Haugen Matvett

Ikke kast maten - den er gull verd!
Anne Grethe Haugen, daglig leder i Matvett
Les mer
 

Jonas W Andersen

Jonas W Andersen

Mattrender - hva skjer de neste årene?
Jonas Werner Andersen, Kategorisjef, 
Norgesgruppen
Les mer

Cathrine Dehli

Cathrine Dehli, Choice

Er bærekraftig mat bærekraftig business?
Cathrine Dehli, Head of Sustainability,
Nordic Choice Hotels
Les mer
 

Arne Brimi

Arne Brimi 

Første kokk i Lyon.
Arne Brimi intervjues av Arne Sørvig i
Bocuse d'Or Norge
Les mer

Vidar Arnesen

Vidar Arnesen OUS

Tett på pasienten med god matomsorg.
Vidar Arnesen, kjøkkensjef ved 
Oslo Universitetssykeshus. 
Les mer

Petter Nome

Petter Nome

Ølrevolusjonen som ikke tar slutt 
Petter Nome, Direktør,
Bryggeri- og drikkevareforeningen 
Les mer

Kathinka Friis-Møller

Kathinka Friis-Møller

Restaurantkantinen 
Kathinka Friis-Møller, driftsdirektør 
Compass Group Norge
Les mer

Tor Lundsholt

Tor Lundsholt, Fursetgruppen

Fursetgruppen. Historien og veien 
Tor Lundsholt, Projectmanager catering & event 
Les mer

Øyvind Nese

Øyvind Nese Agder Matforum

Lokal mat i Horeca-næringen 
Øyvind Nese, daglig leder,
Agder Matforum LFI 
Les mer

Ole Peter Nordby

Ole Peter Nordby Idia as

Etter mindre salt, sukker og fett - hva kommer da?
Ole Peter Nordby, daglig leder, Idia as 
Les mer

Ole Røttereng

Ole Røttereng

Utstyr som virker som det skal med reduserte kostnader 
Ole Røttereng, partner, 3BR consulting 
Les mer

Jørn Idar Kvig

Jørn Idar Kvig

Øl og mat - hånd i hånd 
Jørn Idar Kvig, kokk og brygger,
Beer Enthusiast 
Les mer

Program på SMAK 2017

Hvem?(Glass m spørsmålstegn)

Se Program for oversikt over alle seminar og konkurranser