NM for Ernæringskokklærlinger

Lærlingekompaniet arrangerer NM for Ernæringskokklærlinger 7. februar.

Oppgaven
Hvert lag består av 2 lærlinger og oppgaven går ut på å lage lunsj, middag og dessert til 8 personer:

Lunsj
Varm vegetarrett med bakverk. Tine Snøfrisk Naturell skal inngå.

Middag
Svinekam med ben, valgfri tilberedning og tilbehør. Tine Kokestabil Fløte og Økologisk Smør skal inngå.

Dessert
Valgfri, men Tine Kesam (naturell, vanilje, bringebær eller lime) skal inngå.

Menyen skal være realistisk gjennomførbar til minimum 100 personer, og maten skal prisberegnes. Dommerne vil vurdere innkomne menyforslag og velge ut de 6 beste menyene som da får delta i finalen i NM for Ernæringskokklærlinger. De 3 beste lagene får pokal og medalje, og en pengepremie.


Konkurranseregler

  • Deltaker må ha lærekontrakt i Institusjonskokkefaget
  • Konkurransen varer fra kl 08-16
  • Råvarekostnaden er 70 kr pr person
  • Følge anbefalt nøkkelrådskost (side 116-118 i Kosthåndboka)
  • Dagsmenyen skal inneholde ca 1300 kcal
  • Lunsj serveres kl 11 og middag kl 14
  • Kjøkkenet skal være ferdig ryddet og vasket kl 15.30


Påmeldingsfrist 2. januar
Påmelding av lag og innlevering av oppgave til eva@oppla.no

Det er gratis å delta, men reise og overnatting må betales av den enkelte deltaker.

Ved spørsmål, kontakt Eva Erichsen mobil 413 09 814 eller e-post eva@oppla.no

 

Arrangør-Lærlingekompaniet

 

Logorekke NM Ernæringskokk

Skriv ut