For Presse

Drøyt 20 500 besøkte Hagemessen på Lillestrøm i helgen. Da messen åpnet sto 260 utstillere klar til å ta i mot hagefolket.
Prosjektleder Marit Sagen gleder seg over en stor og utvidet Hagemesse.
Prosjektleder Marit Sagen gleder seg over en stor og utvidet Hagemesse.

På siste messedag var 8295 besøkende innom hallene på Norges Varemesse. Det totale besøkstallet for alle tre dagene rundet dermed 20.000 med klar margin.

Vårslipp
Mange kommer langveisfra for å handle planter, hageutstyr eller få inspirasjon til hage og uterom. – Som arrangør har vi har fått mange tilbakemeldinger fra publikum og utstillere på at kvaliteten på Hagemessen har blitt bedre år for år. Nå jobber vi for at neste års messe skal bli minst like god, sier prosjektleder Marit Sagen.

Gigantisk visningshage
Messen gjentok suksessen fra de tre siste årene, med å bygge et gedigent komplett hageanlegg på hele 1,4 mål. Bak visningshagen sto sentrale anleggsgartnere i medlemsorganisasjonen NAML Øst. Mange tilbringer mye tid her, hvor de i ro og mak kan spasere rundt og hente ideer og inspirasjon til sitt eget uterom. Fagfolkene står på stand under hele messen og er tilgjengelige for råd og veiledning

Få inspirasjon i ekte hagemiljøer
– Nordmenn elsker å gjøre det fint i uterommet og hagen, og mange er villig til å bruke en god del penger på dette. Det gjelder både innkjøp av planter, møbler og utstyr, men også bruk av fagfolk til å bygge hagen. På messen kan publikum se hva hageproffene kan skape av spennende løsninger i uterommet, sier Sagen.

Hagemessen 2018, sammen med Park og Lekeplass
Årets fantastiske resultat danner et godt grunnlag for neste års messe. Vi har fått utrolig mange gode tilbakemeldinger både fra publikum og utstillere, og en rekke utstillere har allerede nå sagt at de vil være med til neste år.

Hagemessen arrangeres  på Norges Varemesse i Lillestrøm 20.-20. april 2018.

Akkreditering
For å få adgang til messen som pressebesøkende, må du akkreditere deg før messebesøket.
Gå til presseakkreditering » 

Pressekontakt
Marit Sagen, prosjektleder Hagemessen, Norges Varemesse
Tel: +47 988 28 960, e-post: ms@messe.no

Skriv ut