For besøkende

Velkommen til SMAK 2017

Nå er SMAK 2017 snart i full gang - 7. februar åpner vi dørene
Dette er arenaen for å møte både eksisterende og nye forretningsforbindelser og holde deg oppdatert på de nyeste trendene i markedet.

Få med deg de siste trendene
SMAK 2017 ønsker å belyse aktuelle temaer i bransjen og har satt sammen et fyldig seminarprogram med foredragsholdere fra inn- og utland. I tillegg til inspirerende suksesshistorier er digitalisering, innovasjon og bærekraft, matomsorg trenderer noe av det som står på menyen.  
Inspirasjonsforedrag - Seminar - Program

Konkurranser
Hele uken konkurreres det i mange grener, på høyt nivå, både i nordisk og norske mesterskap. Vi har bygget et stort mesterkjøkken i tillegg til flere andre konkurransearenaer, så kom og hei frem dine favoritter. 
Konkurranser på SMAK 2017  

Fem temaområder
På SMAK 2017 finner du relevante utstillere innen de fem temaområdene; Mat & drikke, Maskiner & utstyr, IT & teknologi, Interiør & Design og Øl, vin & brennevin.

Hvem er utstillere? 
Utstillerne er leverandører, produsenter, grossister, agenter og distributører av mat og drikke, utstyr og interiør til proff-markedet.
Utstillerliste

 

SMAK 2017 går parallelt med messen Mat & Emballasje 7. - 9. februar. 


Skriv ut