IT & teknologi

Bransjen digitaliseres, og for å være konkurransedyktig må bedrifter ta i bruk nye løsninger innen IT og teknologi. Det neste innen IT & teknologi presenteres på SMAK 2017

IT og teknologi er viktige aspekter i en stadig mer digitalisert verden, og dette gjelder også i mat- og drikkebransjen. Denne bransjen har en stor andel maskinstøttet produksjon og utstrakt bruk av logistikk. Det er i tillegg høye krav til kvalitet, sikkerhet og kundetilfredshet. SMAK gir deg en unik mulighet til å fremme dine nyeste løsninger og systemer til beslutningstakere og innkjøpere i bransjen. På SMAK møter du en samlet målgruppe som jobber innenfor hotell, restaurant, café og catering, institusjon og kantine, uteliv, convenience, dagligvare, konditori og bakeri. 

Viktigheten av å delta på SMAK 2017
 «De som skal overleve og lykkes i årene fremover i bransjen må mestre og være ledende på teknologi. Et IT- og teknologiområde på SMAK 2017 vil samle leverandører av programvare, apper, big data analytics, måleutstyr, sensorer, smarte brikker, wearables, POS-systemer, scannere, kartløsninger/GPS med mer. Publikum og utstillere får se tilgjengelig og spennende, fremtidig  teknologi for bransjen.» - Tore Foss, QiCode Inc.

Skriv ut