Interiør & design

Hva kan vi forvente av design og interiør på hoteller og serveringssteder i tiden fremover?

Interiør, planløsning og design er viktige elementer som er med på å påvirke gjesters totalinntrykk av serveringssteder og hoteller. SMAK 2017 er en møteplass for beslutningstakere og innkjøpere fra bransjen og er en unik arena for å vise frem dine nyheter, trender og konsepter. Bli med og vis dine produkter til alle som jobber innenfor hotell, restaurant, café og catering, institusjon og kantine, uteliv, convenience, dagligvare, konditori og bakeri. 

Viktigheten av å delta på SMAK 2017
«Jeg ser frem til en messe som kan vise nye trender og de siste produktnyhetene i bransjen. Hvordan vil fremtidens hotell og restauranter se ut? Men først og fremst ser jeg frem til å treffe kollegaer» - Egil Sundet, bransjesjef, Norsk Industri. 

Gå ikke glipp av muligheten til å vise frem dine tjenester og produkter til en samlet bransje på SMAK 2017.

Skriv ut