Øl, vin & brennevin

SMAK 2017 er Nordens største møteplass for bransjen. Gå ikke glipp av muligheten til å vise frem dine produkter og merkevarer.

Vi har et eget "lukket" område på SMAK 2017 der du møter besøkende med skjenkebevilling. SMAK er bransjens viktigste møteplass, og her får du treffe beslutningstakere og påvirkere. Benytt deg av den unike arenaen SMAK 2017 er til å eksponere trender og nyheter og å profilere deg selv innen varegruppen øl, vin og brennevin. 

Viktigheten av å delta på SMAK 2017
«Norske vin- og brennevinleverandører vet at god drikke til et godt måltid eller til en hyggelig situasjon, er noe de fleste gleder seg til og setter pris på. På SMAK 2017 er smaksopplevelser fra Norge og hele verden i sentrum – da er det viktig å være nettopp der!» -Ingunn Jordheim, Generalsekretær Vin- og brennevinleverandørenes forening.

"SMAK er Norges største fagmesse innen sitt område, og er både en fantastisk arena for å møte beslutningstakere i bransjen, og for å bygge nye relasjoner. I 2014 besøkte 5 512 fagdelen «Øl, vin & brennevin», og jeg er sikker på at enda flere kommer på SMAK 2017."  - Hege Ramseng, Prosjektleder, Bryggeri- og drikkevareforeningen. 

Skriv ut