Nortura Proff med beste stand på SMAK 2017

På en messe med nærmere 400 utstillere hvor de fleste har lagt ned enormt med arbeid for å bygge gode, innbydende og funksjonelle utstillingsarenaer, er det hard konkurranse om å vinne prisen for beste stand. Denne gang var det Nortura Proff som trakk det lengste strået.

Bilde: Hilde Klerck-Nilssen, Dinh Tran, Petter Brinchmann og Jan Arstad mottok prisen for beste stand på vegne av Nortura Proff. Petter Brinchmann kvitterte for prisen med å utrope SMAK 2017 til den beste messen i sitt slag. Vinnerne flankeres av juryformann Jørn Lie og prosjektleder for SMAK 2017, Torill Engelberg. Foto: Ihne Pedersen.


-   Det har vært en morsom men krevende oppgave å finne frem til den beste standen på SMAK 2017, sier juryformann Jørn Lie.
-   Mange har brukt utrolig mye kreativ energi på å bygge opp fine utstillinger. Det er mange hensyn å ta for å skape en god stand som fungerer etter hensikten. En ting er det visuelle, en annen ting er de rent praktiske løsningene som gjør at produkter og konsepter får en god eksponering. Og selvfølgelig betyr det mye å velge løsninger som gjør at de besøkende føler seg velkommen på standen.
 
Helhetlig og innbydende
Om Nortura Proffs vinnerstand mener juryen følgende; Den er veldig gjennomført, helhetlig og innbydende. Videre er det en åpen stand som inviterer til besøk. Stand-betjeningen var aktive, kunnskapsrike og veldig imøtekommende. Det var også imponerende å se hvordan Nortura Proff hadde lagt vekt på kompetansehevning i form av 3 – 4 seminarer pr. dag på standen.
-   Du kan si den har en moderne innpakning for en tradisjonsrik leverandør, fremhever juryformannen.
 
Hederlig omtale
I tillegg til Nortura Proff, ønsker juryen også å gi hederlig omtale til Tine og Gastronaut.
-    Standen til Tine er innovativ og nyskapende, og den har et bra fokus på at forbruker vil ønske å tilpasse kosten etter individuelle behov, sier Lie.
-    Opplegget på standen er godt planlagt og gjennomført. Det er også et høyt engasjement og nivå på de som jobber på standen.  Den gir et sterkt helhetsinntrykk og oppfattes som en lys og harmonisk "oase" i et travelt messeområde.
Når det gjelder Gastonauts stand, uttaler juryen at dette er ren, pen og enkel stand med fine fargekombinasjoner som gir et fint visuelt uttrykk. Den var tydelig delt inn i produktområder i forhold til det totale varesortimentet. Dette er en stand med moderne uttrykk utført med enkle midler. Videre berømmes stand-betjeningen for å være svært aktive og kunnskapsrike. De viser også stolthet over varesortimentet og fremhever sine kvalitetsleverandører.

-   Mange har lagt ned stor kreativitet i utformingen av standen. Det er mange ulike hensyn å ta for å skape et optimalt resultat. Derfor er det også mange detaljer som må vurderes når beste stand skal kåres, sier prosjektleder Torill Engelberg i SMAK 2017.
-    Her har vi fått god hjelp av juryen som har bestått av Ivar Villa, daglig leder i BREST, arkitekt Torgrim Eggen fra HiOA og restauratør Jørn Lie, forteller Engelberg som gir honnør til årets utstillere for gode, gjennomtenkte og publikumsvennlige stand-løsninger.
--

Skriv ut