SEMINAR: Mot til å lykkes

Inspirasjonsscenen i hall E

tidspunkt: onsdag 8. feb 11:00

Bli kjent med den ferske sølvmedaljevinneren i Bocuse d'Or i Lyon, Christopher W. Davidsen når han intervjues på Inspirasjonsscenen av Arne Sørvig i Bocuse d'Or Norge.

Foto: Morten Holt, Horeca/horecanytt.no

Norge og Christopher Davidsen vant sølv i denne krevende konkurransen som samler de beste konkurransekokkene i verden. USA tok gull og Island fikk bronseplassen. Christopher Davidsen fikk også sølv i Bocuse d'Or Europe i 2016, og ble  Årets Kokk i 2015. 

Livet til Christopher Davidsen fikk en god vending da han 18 år gammel, med en tøff oppvekst i ryggsekken, fikk jobb i oppvasken og så bestemte seg for å bli kokk. Du kan bli bedre kjent med Christopher Davidsen når han intervjues på Inspirasjonsscenen av Arne Sørvig i Bocuse d'Or Norge.


Varighet: 20-30 min. Ingen påmelding.

 Christoffer Davidsen  
Christopher W. Davidsen  


Arne Sørvig
, Ph.D., er daglig leder i Stiftelsen Bocuse d'Or. Han er kokk, har en økonomisk utdannelse fra Norsk Hotellhøgskole og Universitetet i Stavanger. Han har jobbet flere år internasjonalt i sjømatnæringen og har vært daglig leder i Fagforum for Mat og Drikke (nå Måltidets Hus AS) i Stavanger.

 

Skriv ut