SEMINAR: Den store Burgerbølgen

Seminarrom 1, hall E

tidspunkt: onsdag 8. feb 11:00

Varighet: 2,5 time. Deltakeravgift kr 400

Burgerentusiast Jonas Werner Andersen, kategorisjef i NorgesGruppen:

Jonas W Andersen

Jonas jobber med «trend spotting» og har sine betraktninger om årsaker til at Burger i dag er noe alle snakker om. Jonas vil dele innsikt om hvordan trender skapes og vise til eksempler på aktører som har stått for i spissen for den store Burger Bølgen.

 

Birgit Opland, driver av Opland Burger & Steak i Østbanehallen:

Birgit Opland

Historien om Opland-Burgeren: Råvarene styres bokstavelig fra jord til bord. Dyrene kommer fra utvalgte beiteområder i Gudbrandsdalen. Burgerne grilles i Jospergrillen med spesialkull fra Argentina.  Bakteppet er Birgits hjemgård i Trøndelag, Opland.

 

Tarje Haakstad, eier og driver av Døgnvill Burger:

Tarje Haakstad

’Mr. Burger’ – forfatter av Burgerboka – vil fortelle fra egen oppvekst med burgeren og burgerhistorien så langt – om hva som har skjedd med hamburgeren de siste årene og hvor glad han er for det.  Driver Døgnvill på Tjuvholmen, Oslo Vulkan og i Stavanger.

Skriv ut