KONKURRANSE: NM for Ernæringskokklærlinger

Mesterkjøkken, hall C

tidspunkt: tirsdag 7. feb 10:00

Se lærlinger konkurrere om å bli Norges beste ernæringskokk for institusjon og kantine.

Det er 5 lag som skal konkurrere i denne finalen på SMAK 2017, etter at menyforslaene deres er blitt plukket ut av dommerne. Hvert lag består av 2 lærlinger.

Disse lærlingene skal delta
Kjøkken 2-6:

2. Johannes Bakke Brenne og Marthe Kristin Olsen fra Sykehuset Levanger
3. Camilla Bøe fra Silurveien sykehjem og Kamilla Meyer Hollevik fra Lovisenberg Diakonale sykehus
4. Mari Øyvåg fra Politiskolen og Cris Andy Nguyen fra SpirOslo 
5. Abdullah Al Majid og Marcus Westergaard fra Rikshospitalet 
6. Muntaha Keder Omer fra Flisbyen Cafe og Naheed Batool fra ISS (avd Veritas)
7. Victoria Andersson fra FLO Forsyning Baseavdeling Kjeller og Kristian Skaara Berg fra Hæren Operasjonsstøtte-avdelingen HMKG Husebyleiren

Konkurranseoppgaven
Oppgaven går ut på å lage lunsj, middag og dessert til 8 personer:
Lunsj- varm vegetarrett med bakverk
Middag- svinekam, valgfri tilberedning og tilbehør
Dessert- valgfri, men Kesam skal inngå

Lunsj serveres kl 11 og middag kl 14

Arrangør: Lærlingekompaniet

Sponsorer: Lærlingekompaniet, TINE, Duni, Figgjo Norway, Lilleborg, Culina, Bama, Nortura Proff

Victoria Andersson
FLO Forsyning Baseavdeling Kjeller
epost: vicand96@gmail.com
Kristian Skaara Berg
Hæren Operasjonsstøtte-avdelingen HMKG Husebyleiren
mrkristian97@hotma
Skriv ut