SEMINAR: Eldrebølgen - muligheter og utfordringer

Inspirasjonsscenen i hall E

tidspunkt: tirsdag 7. feb 14:00

Eldrebølgen - muligheter, utfordringer og hvordan utnytte dette kommersielt?

Velkommen til et inspirerende seminar sammen med Helge Bergslien fra Måltidets Hus (tv) og Petter Brinchmann fra Nortura PROFF. De skal snakke om Matglede i offentlig sektor, eldrebølgen, og hva dette betyr for serveringsnæringen og krav til nye serveringsløsninger.

Varighet: 20-30 min. Ingen påmelding

- I årene fremover vil vi få en kraftig vekst i befolkningssegmentet 67 år og eldre. I dag er det 600 000 nordmenn i denne gruppen og i 2025 vil det være 1 million, sier Helge Bergslien, fasilitator ved Måltidets hus. - Dette skaper naturlig nok utfordringer, men også en rekke muligheter – ikke minst for måltidsindustrien, sier salgsdirektør Petter Brinchmann fra NORTURA Proff.

Bergslien og Brinchmann vil i dette inspirasjonsforedraget se nærmere på noen av de endringene dette medfører - både for den enkelte og for måltidsindustrien.

For flere inspirerende og relevante seminarer fra Nortura PROFF besøk stand nr. D03-28. – Sjekk programmet her: http://smak.norturaproff.no

 

 

Skriv ut