SEMINAR: Ikke kast maten - den er gull verdt!

Inspirasjonsscenen i hall E

tidspunkt: torsdag 9. feb 15:00

Foredragsholder: Anne-Grete Haugen, daglig leder i Matvett

Det kastes mat for 20 milliarder kroner i Norge og matbransjen står for 1/3 av det totale svinnet. En bærekraftig matbransje kan ikke forholde seg til et matsvinn på dagens nivå. Det er direkte tap på bunnlinjen og dårlig utnyttelse av viktige ressurser, noe som truer både lønnsomheten og bransjens omdømme. Matvett er mat- og serveringsbransjens selskap og jobber for å forebygge og redusere matsvinnet i verdikjeden. Innlegget vil belyse eksempler på svinnreduserende tiltak, i mat-og serveringsbransjen og presentere «KuttMatsvinn2020» som er et helt nytt matsvinnprosjekt inn mot serveringsbransjen.

Varighet: 20-30 min. Ingen påmelding

Anne Grete Haugen Matvett Anne-Grete Haugen er daglig leder i Matvett og har bred kjennskap til mat- og serveringsbransjen gjennom ulike stillinger som kategoriansvarlig Pepsico/Quaker/Tropicana, prosjektleder for matindustriens kompetanseprosjekt (FEED) og nå som daglig leder i Matvett



Skriv ut