SEMINAR: Lokal mat i Horecanæringen

Inspirasjonsscenen i hall E

tidspunkt: torsdag 9. feb 14:00

Foredragsholder: Øyvind Nese, daglig leder i Agder matforum FLI

Hvordan kan lokalmataktører samarbeide med Horecanæringen?
Eksempler fra Sørlandet.

Varighet: 20-30 min. Ingen påmelding

Øyvind Nese Agder Matforum

 

Foto: Inge Dalen  

Øyvind Nese har jobbet med mat i snart 30 år og har blant annet vært med å starte Bakgården i Kristiansand og restauranten Måltid. Han har siden 2006 hatt ekstra fokus på lokale råvarer fra Agder. I 2009 tok han et matkulturstudie ved Universitetet i Bergen. Øyvind jobber nå med diverse lokalmatprosjekter og er daglig leder i Landbrukets dag SA som arrangerer Naturligvis, en landbruksmesse på Evjemoen. Øyvind har en glødende interesse for mat og drikke.

Skriv ut