SEMINAR: Lysholm Linie - Lær deg å smake forskjellen!

Seminarrom 2, hall E

tidspunkt: torsdag 9. feb 18:30

Foredragsholder: Ivan Abrahamsen

Aldersgrense 20 år. Ingen påmelding.

Ivan er Master Blender hos Arcus, og er ansvarlig for innholdet i Arcus sine brennevinsprodukter. Han er utdanner Master of Food Science og har jobbet med å utvikle brennevin hos Arcus siden 2005. I løpet av dette seminaret vil Ivan gå litt dypere inn i akevittens verden, nærmere bestemt Lysholm Linie Aquavit. Du kan smake, oppleve og høre om hvordan Lysholm Linie ble til, kombinasjonen mellom "livets vann" og mat, og hva som skjer om du modner akevitten på forskjellige fat.

Produkter som skal smakes:
Lysholm Linie Aquavit
Lysholm Linie Double Cask Port
Lysholm Linie Double Cask Madeira
Lysholm No 52

I regi av Arcus

Skriv ut