SEMINAR: Mattrender - hva skjer de neste årene?

Inspirasjonsscenen hall E

tidspunkt: torsdag 9. feb 13:00

Foredragsholder: Jonas W. Andersen, Kategorisjef, Norgesgruppen ASA

Det snakkes mye om mattrender og interessen rundt nye matopplevelser er sterkt voksene … men er vi i Norge flinke til å ta til oss nyheter, nye smaksopplevelser og konsepter? Jonas W Andersen skal med dette foredraget gi oss et innblikk i internasjonale mat og restauranttrender og se om trendene klarer å finne veien frem til Norge!

Varighet: 20-30 min. Ingen påmelding

Jonas W Andersen  

Jonas W. Andersen er kokk og har studert ved Restauranthøyskolen Grythyttan i Sverige (Måltidenshus). Han har fartstid fra blant annet Hotell Continental og leverandørsiden. Sier selv at han startet på kjøkken som tolvåring på Holms Kafeteria i Vestfold. I dag jobber Jonas som kategorisjef hos Norgesgruppen Kategori og Innkjøp Servering og har et brennende engasjement for mat og trender.

Skriv ut