SEMINAR: Øl og mat - hånd i hånd

Inspirasjonsscenen i hall E

tidspunkt: torsdag 9. feb 17:00

Foredragsholder: Jørn Idar Kvig

Det å kombinere øl og mat er noe som har fått mer og mer fokus her til lands, det er jo tross alt en av de mest naturlige kombinasjonene i verden. Gjennom dette foredraget får du en liten innføring i historien til øl og mat, samt noen smaker på kombinasjoner som enkelt og godt lar seg gjøre på hvilken som helst serveringssted. Et foredrag som er vel verdt å få med seg om man er glad i smaker, og å få utvidet sin smakshorisont.

Varighet: 20-30 min.. Ingen påmelding

Jørn Idar Kvig er utdannet kokk og har jobbet med mat og drikke i over 10 år. Han er også utdannet brygger fra Bryggeriskolen i Københanv, og har drevet formidling av ølets gleder gjennom sine bestselgende ølbøker og firmaet Beer Enthusiast.

www.beerenthusiast.no 
www.hoytskum.com




Skriv ut