SEMINARER PÅ SMAK 2017


SMAK 2017 er en viktig kompetansearena, og seminarene skal gi deg både inspirasjon og faglig påfyll. 
Det blir korte inspirasjonsforedrag på scenen, mini-kurs, og seminar som går mer i dybden.
Her er noen smakebiter på hva du har i vente.
Se også Program med oversikt pr dag. 

FOREDRAGSHOLDERE

Vi kan skilte med spennende foredragsholdere fra både inn- og utland.
Her er tre av foredragsholderne som kommer på SMAK 2017.


Gary Meehan

Gary Meehan

Future technology is revolutionizing the Horeca industry - be ready! 
Gary Meehan, CEO i QuiCode Inc., USA 
Les mer

 

Kristin Krohn Devold

Kristin Krohn Devold

Reiseliv i vekst - skaper nye jobber
Kristin Krohn Devold er administrerende direktør i NHO Reiseliv 
Les mer

Ole Petter Nyhaug

Ole Petter Nyhaug

Hvordan treffe blink: Forbrukertrender i mat og drikke. Ole Petter Nyhaug er partner og kreativ leder i Opinion AS
Les mer
 

TEMAER


Seminarene på SMAK skal være med å belyse viktige temaer og spørsmål i bransjen. I tillegg til tematikk som matomsorg, innovasjon og bærekraft, vil digitalisering, suksesshistorier og trender være blant de største temaene. 
Se alle temaer i Program

 

Den store burgerbølgen

Burgerbølgen

Et seminar med Tarje Haakstad, eier og driver av Døgnvill Burger og forfatter av Burgerboka , burgerentusiast Jonas Werner Andersen fra NorgesGruppen, og Birgit Opland, driver av Opland Burger & Steak.
Les mer
 

KIT-kurs

KIT-akademiet

-  Økonomikurs for ikke-økonomer (tirs)
- Trygg mat - gjør deg klar for smilefjes (ons)
- Ølkurs med Norges første ølsommelier (tirs)
Se Program  


Øl- vin og brennevin



Flere foredrag om øl, vin og brennevin, blant annet muntert kåseri om cognac med Arnt Steffensen - forfatter av Cognacboka. 
Les mer
 

Verden er i konstant endring, og digitalisering er essensielt. Få med deg spennende foredrag innen dette temaet.  


Bli inspirert av de gode historiene fra spennende foredragsholdere.


Få med deg trender i markedet og det nyeste i bransjen på SMAK.